Portal za stolare i sve koji trebaju njihovu uslugu

Petrinjskim poduzetnicima ugovori u vrijednosti 15,5 milijuna eura
Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike predstavit će nove mjere i dopune postojećih mjera aktivne politike zapošljavanja uSisačko-moslavačkoj županiji, u vrijednosti 6 milijuna eura.

Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved na sjednici Vlade najavio je da će Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, s ciljem revitalizacije Sisačko-moslavačke županije, u četvrtak uručiti petrinjskim poduzetnicima ugovore ukupne vrijednosti 15,5 milijuna eura.

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike predstavit će pak nove mjere i dopune postojećih mjera aktivne politike zapošljavanja u toj županiji, u vrijednosti 6 milijuna eura. Medved je spomenuo i aktivnosti koje Ministarstvo poljoprivrede provodi na području Sisačko-moslavačke županije s ciljem društvene i gospodarske revitalizacije.

Cijeli članak možete pročitati na točkanai.hr.

Okovi trebaju biti što neprimjetniji i zauzimati što manje prostora. Najnoviji okov visokog preklopa tvrtke Blum čak se stapa s namještajem: AVENTOS HKi savršeno se uklapa u bočnu stranicu korpusa i gotovo je nevidljiv.
LIGNA 2023, vodeći svjetski sajam za obradu i preradu drva, pokazao je pet dana punih inovacija, inspiracije i umrežavanja. Od 15. do 19. svibnja 2023. 1300 tvrtki iz 50 zemalja predstavilo je svoja rješenja za drvnu industriju i industriju namještaja, trgovinu drvom i primarni sektor.
Uputstva