Portal za stolare i sve koji trebaju njihovu uslugu

Petrinjskim poduzetnicima ugovori u vrijednosti 15,5 milijuna eura
Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike predstavit će nove mjere i dopune postojećih mjera aktivne politike zapošljavanja uSisačko-moslavačkoj županiji, u vrijednosti 6 milijuna eura.

Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved na sjednici Vlade najavio je da će Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, s ciljem revitalizacije Sisačko-moslavačke županije, u četvrtak uručiti petrinjskim poduzetnicima ugovore ukupne vrijednosti 15,5 milijuna eura.

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike predstavit će pak nove mjere i dopune postojećih mjera aktivne politike zapošljavanja u toj županiji, u vrijednosti 6 milijuna eura. Medved je spomenuo i aktivnosti koje Ministarstvo poljoprivrede provodi na području Sisačko-moslavačke županije s ciljem društvene i gospodarske revitalizacije.

Cijeli članak možete pročitati na točkanai.hr.

LIGNA 2023, vodeći svjetski sajam za obradu i preradu drva, pokazao je pet dana punih inovacija, inspiracije i umrežavanja. Od 15. do 19. svibnja 2023. 1300 tvrtki iz 50 zemalja predstavilo je svoja rješenja za drvnu industriju i industriju namještaja, trgovinu drvom i primarni sektor.
Ovom strateškom akvizicijom tvrtka Petrokov nadopunjava svoj asortiman i najavljuje jače djelovanje u B2C segmentu poslovanja kroz brand Armal

Tvrtka Petrokov d.o.o. objavila je da je od Nord Produkta preuzela brend Armal. Petrokov se već 33 godina bavi prodajom opreme za grijanje, hlađenje te ugradbene i sanitarne opreme, kao i obnovljivih izvora energije, dok je Nord Produkt poznat kao najveći hrvatski proizvođač namještaja za kuhinje i kupaonice, kade i slavine. Vrijednost transakcije nije objavljena. Armal je brend najpoznatiji po slavinama, ali danas obuhvaća niz proizvoda za opremanje kupaonica.
Bijlard i Alnova / predstavljamo

Tvrtka Alnova dovodi nam na tržište regije jednu (za nas) sasvim novu robnu marku ali iza koje stoji respektabilnih 70 godina iskustva. Riječ je o Nizozemskoj tvrtki Bijlard koja već sedam desetljeća uspješno razvija i tržišno plasira široku paletu ljepila za sve primjene u mnogim granama industrije. Tu je i cijela lepeza različitih prilagođenih pakiranja, od pojedinačne upotrebe za hoby majstore pa do velikih industrijskih pakiranja za tvorničke pogone koji ljepilo koriste kao nezamjenjiv dio u montaži svojih proizvoda.
Uputstva