Portal za stolare i sve koji trebaju njihovu uslugu

O nama

Stolari.hr

Cijenjeni posjetitelji, nalazite se na stranici Stolari.hr, jedinstvenom projektu u drvnom sektoru – od proizvodnje, gradnje i opremanja, do savjetovanja, edukacija i oglašavanja. Cilj nam je direktno spoji one koji trebaju uslugu stolara i one koji te usluge nude. Direktno birate stolara čije usluge želite i stupate u kontakt s njime. Želimo savjetom, edukacijom i oglašavanjem pomoći proizvođačima kako bi unaprijedili svoje poslovanje.
Projekt vode stručnjaci s višegodišnjim iskustvom u drvnoj branši.

Kome je namijenjen portal?

Portal Stolari.hr zamišljen je kao mjesto prezentacije stolara, prezentacije koja mu otvara puteve prema klijentima i partnerstvima. Na portalu će kroz oglašavanje naći svoje mjesto i ponuđači repro-materijala i drugih proizvoda i usluga u drvnoj branši.

Na portal je moguć upis samo pravno registriranim subjektima

Kako funkcionira?

Stolari sami kreiraju svoj profil onako kako žele, a ovisno o željenoj količini objava i njihovih pozicija biraju paket naših usluga. Svi profili stolara su vidljivi, svaki posjetitelj portala može im pristupiti bez ograničenja putem filtera za pretraživanje po grupama proizvoda ili prema regiji iz koje stolari dolaze. Korisnici usluga preko portala mogu ocijeniti stolara s kojim su dogovorili posao što dodatno podiže kvalitetu njegove usluga.

Na portalu objavljujemo i poslovne vijesti i druge bitne informacije iz branše, iz okruženja i globalno, informacije o sajmovima, tehnološkim novitetima, trendovima i sl.

Što dobivate?

Stolari dobivaju tržišnu potvrdu svoga poslovanja i vidljivost. Pruža im se mogućnost za sklapanje partnerskih odnosa sa drugim sličnim poduzetnicima – što je posebno važno u situacijama preuzimanja većih i velikih poslova. Manji stolari i oni koji tek ulaze u posao dobivaju priliku da se i oni profesionaliziraju i etabliraju na tržištu usluga.

Posjetitelji portala imaju mogućnost besplatnog pregleda svih ponuda i na temelju njihove prezentacije napraviti odabir onih stolara s kojima žele poslovati.

Uputstva